Yleiset tilaus- ja toimitusehdot

Klintrade Oy/ Logotuote, 0869857-0
logotuote.fi
Hinnat ja tuotetiedot
Verkkosivuillamme esitetyt hinnat ovat alv 0% hintoja. Hinnat eivät sisällä merkkausta, ellei tuotteen kohdalla ole sitä erikseen mainittu. Verkkosivuillamme oleviin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva tuotteen mukainen arvonlisävero sekä kuljetuskustannukset.
Pidätämme oikeuden korjata verkkosivuillamme olevia tuotetietoja, sekä hintoja milloin tahansa, ilman erillistä ilmoitusta.
Tarjous
Asiakas voi saada tarjouksen kirjallisesti tai suullisesti. Kirjallinen tarjous on voimassa 30 pv, suulliseen tarjoukseen tulee vastata heti, ellei muuta erikseen sovita. Tarjous katsotaan hyväksytyksi, kun asiakas on hyväksynyt sen suullisesti tai kirjallisesti.
Tilaus ja tilauksen vahvistaminen
Asiakas voi tehdä tilauksen kirjallisesti sähköpostilla, suullisesti puhelimessa tai henkilökohtaisella asiakastapaamisella. Lähetämme Asiakkaalle kirjallisen tilausvahvistuksen, jonka jälkeen tilaus katsotaan vahvistetuksi. Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tilausvahvistus vastaa sovittua ja ilmoittamaan välittömästi mahdollisesti havaitsemistaan virheistä ja puutteista tai muutoksista.
Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kaikki tarvittavat tiedot merkkausta varten aineisto-ohjeemme mukaisesti. Asiakas vastaa siitä, että Asiakkaalla sekä tilaajalla on logon tai painettavan materiaalin käyttöoikeudet, eikä ne loukkaa tekijänoikeuksia.
Merkatuista tuotteista lähetämme sähköisen vedoksen hyväksyttäväksi ennen tuotantoa. Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että vedos vastaa sovittua. Mikäli merkkausta muutetaan sovitusta vedoksen jälkeen, on Logotuote oikeutettu oman harkintansa mukaan laskuttamaan muutoksesta uudella aloituskululla. Logotuote saa käyttää kuvia valmiista logomerkatuista tuotteista omassa markkinoinnissaan, ellei Asiakas sitä erikseen kiellä.
Toimitus
Tuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotteittain ja se vahvistetaan aina tilauksen yhteydessä. Toimitusaika lasketaan siitä, kun vedos on hyväksytty ja kaikki tilausta koskevat tiedot on meille toimitettu.
Toimitusehto on vapaasti varastossamme Lahdessa, ellei toisin erikseen sovita. Rahti laskutetaan toteutuneen mukaan.
Ensisijainen toimitustapa Pohjoismaihin on yritysosoitteisiin PostNord perille jaettuna maanantaista-perjantaihin ja kotiosoitteisiin PostNord MyPack noutopisteet. Muut toimitustavat ja lisäpalvelut sovitaan erikseen. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tarkan toimitusosoitteen sekä vastaanottajan yhteystiedot toimitusta varten.
Toimitettu tavara on Logotuotteen omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.
Maksuehdot
Yleinen maksuehto yrityksille ja yhdistyksille on 7 pv netto laskun päiväyksestä, ellei Asiakkaan kanssa ole erikseen toisin sovittu. Uusille Asiakkaille ensimmäisellä tilauskerralla ennakkomaksu. Yksityishenkilöille aina ennakkomaksu.
Merkatuissa tuotteissa pidätämme oikeuden 10 % yli- tai alitoimitukseen.
Pientoimituslisä alle 150 € (alv 0%) tilauksille 25 € (alv0%)
Reklamaatiot
Asiakkaan tulee tarkastaa tilatut tuotteet viipymättä toimituksen jälkeen. Mikäli toimituksessa on puutteita tai tuotteessa virhe, Asiakkaan tulee reklamoida asiasta Logotuotteelle viipymättä. Reklamointiaika on 7 päivää toimituksesta.
Mikäli tuotteessa on virhe, Logotuotteella on oikeus korjata virhe, toimittaa uusi tuote tai antaa hinnan alennusta. Virheelliset tuotteet ovat korvauksen jälkeen Logotuotteen omaisuutta.
Logotuote on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomasta syystä. Esimerkiksi luonnonkatastrofin, lakon, kuljetusvaikeuksien tai muun ylivoimaisen esteen takia, tai syystä, että tehdas tai tavarantoimittaja ei täytä toimitusvelvollisuuttaan. Logotuote on korvausvelvollinen ainoastaan kauppasumman arvosta.


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!