Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste 22.5.2018

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterin pitäjä

Klintrade Oy, Logotuote Y-tunnus 0869857-0

Verkkosivustomme: https://logotuote.fi.

Vasarakatu 6, 15700 Lahti

p. 010 4393010, myynti @logotuote.fi

Yhteshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Sanna Mattila, Vasarakatu 6, 15700 Lahti, myynti@logotuote, 010 4393010

Rekisterin nimi

Logotuote markkinointi- ja asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään, logotuote.fi -verkkosivuston kehittämiseen sekä markkinointitarkoituksiin.

Käytämme mm. tuotteiden valmistuttamisessa, merkkauksessa ja kuljetuksessa alihankkijoita. Luovutamme näille toimijoille olennaiset tiedot tuotteen valmistusta, merkkausta, takuuta tai toimitusta varten. Luovutettavia tietoja ovat Yrityksen nimi, vastaanottajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Rekisterin tietosisältö

Keräämme rekisteriin
-Nimi-, puhelin-, sähköposti- ja osoitetietoja.
-Tiedot tarjouspyynnöistä, tilauksista, toimituksista ja laskutuksista.
-Logotuotteen verkkosivustoilla annettuja tietoja kuten tuotehaulla haetut tuotteet sekä asiakkaan selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen sekä asiakkaan antamiin tietoihin tarjouspyynnön tai kotisivuilla vierailun yhteydessä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle muutoin, kuin lähetysten ja kirjeiden osoitetiedoissa. Osoitekortista näkyvät mahdollisesti yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, katuosoite ja sähköpostiosoite.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Voimme käyttää henkilötietojen käsittelyssä EU:n tai ETA:n ulkopuolisia palveluntarjoajia, (kuten pilvipalvelu ja uutiskirjetyökalu). Huolehdimme tietojen siirron turvallisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen Aineisto : Tilauslomakkeet, keräilylistat, lähetteet, laskut ja raportit säilytetään lukituissa tiloissa osoitteessa Vasarakatu 6, 15700 Lahti.

B ATK:lla käsiteltävät tiedot: Tiedot on suojattu virusturvalla ja salasanoilla rekisteriin johon on pääsy vain Logotuotteen valtuutetulla henkilökunnalla. Rekisteriin tallennetut henkilötiedot on säädetty salassapidettäviksi.

 

 


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!