Logotuote
myynti@logotuote.fi | p. 010 439 3010

 

Logotuote_promoconcept.jpg

 

Logotuote on lahtelainen, vuodesta 2006 alkaen toiminut markkinointituotteisiin ja liikelahjoihin erikoistunut yritys. Logotuotteen tarina alkoi keväällä 2006 nimellä Logoasuste. Tuotevalikoimassa lähdettiin liikkeelle työvaatetuksesta sekä yritystekstiileistä. Valikoiman laajennuttua yhä enemmän myös liike- ja mainoslahjoihin, nimeksi muutettiin Logotuote.

Logotuotteen Promo Concept käsittää palvelut aina logon suunnittelusta täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti toteutettuihin valmiisiin tuotteisiin sekä logistiikkapalveluihin. Kaikissa markkinointituote-, yritysvaate- ja liikelahjatarpeissasi voit kääntyä meidän puoleemme ja me autamme sinua onnistumaan markkinointiviestinnässäsi tarpeisiisi räätälöidyllä kokonaisuudella.

Hyvä palvelu, varmat toimitusajat, laatu sekä asiantuntemus ovat avainsanoja Promo Concept- palvelussamme. Olemme joustava kumppani ja pyrimme aina huomioimaan asiakkaan tarpeet myös kiireellisissä tapauksissa. Toimitusaikojen pitävyys ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Kuulumme kansainväliseen PSI – liikelahjajärjestöön, mikä takaa erittäin laajan tuotevalikoiman ja kilpailukykyiset hinnat. Suorat kontaktimme luotettaviin valmistajiin Euroopassa ja Aasiassa mahdollistaa suuret ja täysin asiakkaan tarpeiden mukaan toteutettavat kokonaisuudet.

Jotta asiointi kanssamme olisi sinulle helppoa ja vaivatonta, pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman kattavasti esillä kotisivuillamme. Olemme panostaneet myös entistä enemmän laadukkaisiin merkkituotteisiin kuten Helly Hansen, Marja Kurki ja Craft. Päivittämme kotisivuille ajankohtaisimmat uutuudet ja laajan valikoimamme kärkituotteet, mutta valikoiman ollessa äärettömän suuri, on kaikkien tuotteiden lisääminen kotisivuillemme mahdotonta. Jos siis kotisivuiltamme ei löydy tarvitsemaasi tuotetta niin myyntitiimimme palvelee sinua mielellään henkilökohtaisesti, meidän tehtävämme on löytää ratkaisu sinun tarpeisiisi!

 

näyttely001.jpg

 

näyttely006.jpg

 

 

 

Alkuun

Logotuote

Vasarakatu 6
15700 LAHTI

p. 010 439 3010
myynti@logotuote.fi

Palvelemme ma-pe 8-16    

fb_footer.png

Tilaa uutiskirjeemme

AAA-logo-2015-FI.jpg
SV_LOGO_Klintrade_Oy_FI_378918.png
SY_jasenyritys_2016_175x88px.png
https___www.tilaajavastuu.fi_wp-content_uploads_2015_04_LK.jpg