Moleskine Classic-muistikirja

Moleskinen pehmeäkantinen Classic-muistikirja (koko L, 13×21 cm). Muistikirjassa on kartonkinen pehmeä kansi, pyöristetyt kulmat, happovapaata paperia olevat sivut, kirjanmerkki ja elastinen suljin. Takakannessa on kätevä avattava sisätasku papereille ja muistiinpanoille. 192 norsunluuväristä viivoitettua sivua. Tämä malli saatavilla myös pisteviivoitetulla, tyhjillä sivuilla sekä ruutupaperilla. Kaikkiaan saatavilla 15 eri värivaihtoehtoa.

Kysy myös muta kokoja! Minimi tilausmäärä 25 kpl. Hinta ilman merkausta, pyydä tarjous omalla painatuksellasi.

Moleskine-tuotemerkki on perustettu vuonna 1997 ja sen mallisto perustuu legendaariseen muistikirjaan vuosisatojen takaa. Valitse sinäkin yrityksesi logolla muistikirja, jonka ensimmäistä versiota käyttivät taiteilijat ja ajattelijat kuten Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway ja Tove Jansson.  Kaikki Moleskinen paperituotteet on valmistettu hapottomasta paperista. Tuotteiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen ja tuotteet ovat lisäksi FSC-sertifioituja.

Mitat

Värit

, , , ,

16.90 

Ostoskorin kautta voit lähettää tarjouspyynnön tuotteista. Saat aina tarjouksen ja digitaalisen oikovedoksen hyväksyttäväksi ennen kuin tilaus on sitova.

Alv., mahdolliset merkkauskulut ja rahti lisätään hintaan.


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!