Logotuote
myynti@logotuote.fi | p. 010 439 3010

 

8848-altitude-logo.jpg       1 Craft_logo_BLK.jpg      C&B_logo_iconic_4C.jpg

Laatumerkit

• Jätä itsestäsi hyvä kuva

Olemme panostaneet laadukkaisiin tuotteisiin ja tunnettuihin brändeihin. Antamalla asiakkaallesi laatutuotteen, jätät myös itsestäsi arvokkaan muistijäljen. Valikoimistamme löytyy mm. Helly Hansen, Craft, Columbia, Iittala, Brabantia, Camelbak, Petzl, Maglite, Leatherman, Led lenser, Jokipiin pellava, Hukka sekä paljon muita!

 

 

Räätälöityä palvelua ode.png

• Erotu eduksesi

Kattava verkosto ja pitkäaikainen yhteistyö eri valmistajien kanssa kotimaassa, Euroopassa ja kauko-idässä, mahdollistaa tuotteet jotka räätälöidään ja toteutetaan suoraan tehtaalla täysin teidän tarpeisiin. Tarvittaessa tarjoamme myös varastointi- ja logistiikkapalvelut.

Toteutamme esim. myymälähenkilöstölle yhtenäisen ja täysin teidän näköisen työvaatetuksen. Kampanjaanne tukevat promotuotteet voidaan valmistaa täysin räätälöityinä.

 

 

Äkkilähtöihin exprs.png

• Joskus myös kiire yllättää

Olemme varautuneet myös äkkilähtöihin. Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin myös kiireen keskellä ja meiltä löytyykin laaja valikoima tuotteita nopeisiin toimituksiin. Kiireen yllättäessä olethan suoraan yhteydessä myyntiimme, näin asiat saadaan nopeasti hoitoon!

Alkuun

Logotuote

Vasarakatu 6
15700 LAHTI

p. 010 439 3010
myynti@logotuote.fi

Palvelemme ma-pe 8-16    

fb_footer.png

Tilaa uutiskirjeemme

AAA-logo-2015-FI.jpg
SV_LOGO_Klintrade_Oy_FI_378918.png
SY_jasenyritys_2016_175x88px.png
https___www.tilaajavastuu.fi_wp-content_uploads_2015_04_LK.jpg