Työasu luo kokonaisuuden

Syksyt viilenevät ja kesä muuttuu kylmäksi ja sateiseksi syksyksi silmissä. Näin syyskuussa kaivetaan usein esille takit ja välikerrastot kaappien perukoilta. Koska kesä on ollut pitkä, on kerennyt myös tapahtumaan paljon. Muoti on muuttunut, yrityksen ilme ja brändi on saattanut kokea murrosta, uusia työntekijöitä on aloittanut yrityksessä ja niin edelleen. Työvaatetuksessa usein tehdäänkin syksyisin muutoksia ja päivityksiä.

Hyvissä työvaatteissa yhdistyy turvallisuus, helppous ja mukavuus. 
Tärkeää työvaatetta valittaessa on myös helppohoitoisuus.
Värejä valitessa kannattaa huomioida toimialan haasteet puhtaanapidossa. Väri kannattaa valita sen mukaan, että roiskeet ja tahrat näkyisivät mahdollisimman vähänKokonaisuus pitää valita niin, että se palvelee erilaisia olosuhteita.

Työvaatteet
korostavat työntekijän ammattitaitoa. Samalla se kutsuu asiakasta kääntymään työntekijän puoleen.  Niiden avulla voidaan myös erotella työpaikan erilaisia rooleja.

Vielä yksi asia, josta kannattaa huolehtia, on työntekijöiden vaihtuvuus. Suunnittelun aikana mietitään, miten työasut räätälöidään ja voiko niitä käyttää uudelleen uuden työntekijän astellessa ovista sisään. Silloin korostuu ennen kaikkia vaatteen laadun merkitys. Hyvä vaate istuu monelle ja kestää useamman ihmisen käyttöä.

 

Hinnat ALV 0%. Minimitilaus 20kpl.

Takki on näkyvin ja siksi halutuin asuste koko työvaatebisneksessä. Suomessa takkia käytetään jopa kahdeksan kuukautta vuodesta ja omalla logolla varustettujen takkien käyttö ja näkyvyys on kuin ilmaista ruutuaikaa samalla, kun se palvelee käyttötarkoitustaan henkilökunnan tai ryhmän pukeutumisessa. Tyylikkäät ja kestävät työvaatteet kestävät käyttöä ja antavat yritykselle sen tarvitsemaa näkyvyyttä.

The Mix Concept on South Westin työvaatekokonaisuus, johon on kiteytetty kaikki tarvittava. Ne kokoavat yhdessä loistavan räätälöitävän kokoelman, jossa ei ole tingitty laadusta. Tässä mallistossa on vapaus valita eri komponentit, jotka pystytään sovittamaan juuri yrityksen imagoon sopivaksi.  The Mix Conceptin eri tuotteet voidaan liittää yhteen vetoketjuilla vuoreksi ja vetimet voidaan vaihtaa samaan sävyyn. Eri komponentteja yhdistelemällä ja pieniä muutoksia tekemällä saadaan aikaan räätälöity kokonaisuus sovitettuna yrityksesi väreihin.

Hinnat ALV 0%. Minimitilaus 20kpl.

Tarjouksemme on voimassa 15.10 saakka!


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!