Blogi

Loista pimeässä ja brändää heijastimilla

Jätä jälkesi koulutielle ja pimeisiin iltoihin

Syksy tuo mukanaan paljon – pimeneviä iltoja, paluuta töihin sekä kouluihin. Myös tuhannet pienet kulkijat laittavat reput selkään ja lähtevät ensimmäisen kerran koulutielle.  Syksyllä iltojen ja aamujen pimentyessä on ulkona liikkuvia jalankulkijoita ja pyöräilijöitä vaikea huomata hämärään aikaan. Heijastin onkin syksyllä lapsiperheiden ykköstarvike.

Heijastimia on monenlaisia ja monenlaisiin eri tarpeisiin – ja niitä ei voi onneksi koskaan olla liikaa!

Vain heijastimen avulla herätät autoilijan huomion

Illat pimenevät nopeasti ja ulkona liikkumisen avainasiat unohtuvat helposti valoisan kesän aikana. Ajoneuvoista ei yksinkertaisesti näe kadulla liikkuvia: kävelijöitä, pyöräilijöitä, vaunuja, sähköpotkulautoja, koiria tai äänennopeudella liikkuvia vaahtosammuttimen kokoisia kulkijoita.

Jos jalankulkijalla on oikeilla säädöksillä varustettu heijastin, autoilija voi havaita kulkijan jopa 600 metrin päästä. Ilman heijastinta matka on auttamattomasti liian lyhyt, jolloin reagointiaika voi olla jalankulkijalle kohtalokas. Heijastimen käytöstä on myös säädetty laissa, joka määrää pimeän aikana jalankulkijan käyttämään asianmukaista heijastinta.

Kriteeristöviidakko heijastinhankinnoissa voi aiheuttaa päänvaivaa.

Euroopan unioni on tarkkaan määritellyt, mitä tuotteita saa kutsua heijastimiksi. Virallisen henkilösuojaimeksi luokiteltavan heijastimen tulee aina olla CE-merkitty ja siitä tulee löytyä EN 13356 -koodi. Heijastimen täytyy täyttää tietyt koko- ja laatukriteerit, jotta sitä voidaan kutsua heijastimeksi. Tämän lisäksi myyntipakkauksesta tulee löytyä tyyppitarkastuksen suorittaneen tahon tiedot, käyttöohjeet sekä valmistajan tiedot. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia virallisuuksista, vaan me varmistamme että heijastin täyttää määrätyt kriteerit. Näin voit keskittyä visuaaliseen puoleen ja oman kampanjasi toteuttamiseen!

Heijastin herättää huomiota pimeässä ja saa myös brändisi näkyväksi pimeinä syysiltoina

Heijastin on ajankohtainen, pieni, edullinen, helppo annettava ja kaunis käyttötuote. Sitä on helppo jakaa suoraan kuluttajille. Suunnittelemme erän juuri teidän tarpeisiinne; liikelahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneille tai laajempaan jakeluun. Heijastin yrityksesi brändin tukena viestii myös yrityksesi turvallisuuteen liittyvistä arvoista. Heijastin palvelee käyttäjäänsä ja saavuttaa ripustettuna uusien ihmisten huomion aina uudelleen.

Yrityksesi logolla varustettu heijastin

Tyylikkäästi toteutetun ja oikein ajoitetun kampanjan avulla varmistat sen, että kohderyhmänne katseet kohdistuvat yrityksenne heijastimeen oikeaan aikaan. Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

 

Tekstissä on käytetty lähteenä liikenneturvan sivuja. Lue lisää täältä!

Tilaa ilmainen Loop Strap heijastinmalli!


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!