Blogi

House of Marley nyt meiltä!

Olemme saaneet laadukkaat House of Marleyn tuotteet valikoimiimme. House of Marley tuotemerkin perustaja Rohan Marley on yksi Bob Marleyn pojista, jonka tahto on ollut jatkaa isänsä hienoa sekä arvokasta filosofiaa. Bob Marley on 1960- sekä 1970- luvulla kysynyt kysymykset ”Miten sinä huolehdit maailmasta ja luonnosta” sekä ”Mitä sinä annat takaisin luonnolle”. Nämä aiheet ovat tänä päivänä entistä tärkeämpiä.

House of Marley tuotteet

House of Marleyn valikoimiin kuuluu erilaiset kuulokkeet sekä kaiuttimet. Ne on suunniteltu niin, että ne tuottavat musiikin pehmeästi, tehokkaalla bassolla sekä hämmästyttävän tarkalla äänenlaadulla. Jokainen tuote viritetään niin, että se tuo mahdollisimman realistisen sekä voimakkaan musiikkikokemuksen.

Kestävä kehitys tuotteiden suunnittelun takana

Tuotteet ovat valmistettu kestävän kehityksen näkökulmasta niin, että tuotteissa on käytetty bambua, FSC –sertifioitua puuta, kierrätettyä alumiinia sekä heidän omaa REWIND kangasta, joka on valmistettu kierrätetystä puuvillasta, kierrätetystä PET muovista sekä kierrätetystä hampusta. Kuulokkeissa käytetty silikoni on myrkytöntä. He ovat sitä mieltä, että kun tehdään harkittuja päätöksiä suunnittelussa niin se mahdollistaa syvempiä, sekä merkityksellisempiä kokemuksia jotka loppujen lopuksi johtavat positiiviseen muutokseen.

Rohan Marley perusti MARLEY-yhtiönsä jatkaakseen isänsä tärkeää filosofiaa. Yritys tekee mm. paljon hyvää kestävän kehityksen puolesta sekä lahjoittaa rahaa luonnon- ja ilmastonsuojeluun.

House of Marleyn tuotteet sopivat loistavasti esimerkiksi joululahjoiksi. Eli jos joululahjat vielä puuttuu ja haluat antaa lahjaksi tuotteen, jonka taustalla on myös paljon hyvää niin nämä ovat juuri Sinulle! Valikoimiin kuuluu eri hintaluokan tuotteita, joten niitä voi myös yhdistellä muiden tuotteiden kanssa. Jos haluat tietää lisää, niin ota yhteyttä myyntiimme!


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!