Blogi

Anna lahjaksi herkullisia hetkiä!

Tasan kaksi kuukautta jouluun! Marraskuu lähenee ja tänä sunnuntaina käännetään kellotkin talviaikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että joulu lähestyy nopeaa vauhtia ja on aika suunnata katseet joululahjojen hankintoihin!

Ilahduta herkullisella joululahjalla

Olemme jo useamman vuoden koonneet meidän oman joulukuvaston, jossa on laajavalikoima erilaisia joululahjoja. Kuten aikaisempina vuosina, niin myös tänä vuonna mukana on erilaisia herkkusettejä.

Herkkusettejä löytyy useammasta eri hintaluokasta ja minimimäärät alkavat 25 kappaleesta eli valikoimistamme löytyy joululahjat myös Sinulle, joka et tarvitse niitä sadoin kappalein.

Herkkusetti on oivallinen joululahja sillä se ei ole sidottu lahjansaajan ikään tai sukupuoleen. Herkkusetti sopii kaikille ja se tuo varmasti iloa myös koko perheelle.

Herkkusettien valikoima on laaja

Herkkusettejä on sekä makeita, suolaisia että niiden sekoituksia. Suolaiset tuotteet keskittyvät laajasti Riipisen laadukkaisiin tuotteisiin. Makeat herkkusettimme sisältävät paljon erilaisia makuja joita ovat klassiset joulun maut kuten glögi ja joulupiparit, mutta myös hieman erikoisempia makuja jotka sopivat kuitenkin hyvin joulun herkutteluihin.

Herkkusetteihin voi loistavasti yhdistää esimerkiksi termospullon, jonka voi myös merkata omalla logolla. Tämä on loistava yhdistelmä, jos haluat antaa käytännöllisen lahjan sekä jotain pientä makeaa.

Herkkusettien pakkaus ja toimitus

Me pakkaamme kaikki herkkusetit valmiiksi lahjalaatikkoon tai lahjakassiin, joten sinulle jää ainoastaan valmiin lahjan antaminen lahjan saajalle. Halutessasi voit lisätä mukaan joulutervehdyksen joko valmiista korteistamme tai teettämällä oman joulukortin. Tarvittaessa postitamme lahjat myös sovittuna ajankohtana toimituslistan mukaan. Jos kiinnostuit niin kysy lisää myynnistämme!


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!