Blogi

Joulun parhaat yrityslahjat!

Jouluun on alle 100 päivää! Vaikka tämä saattaa kuulostaa vielä pitkältä ajalta, niin silti se onnistuu yllättämään meidät kaikki vuosi toisensa perään. Monilla katse saattaa olla jo tulevassa vuodessa, mutta näin loppuvuodesta on hyvä katsoa myös hieman menneeseen. Joulu on oivallinen aika muistaa ja kiittää työntekijöitä, asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta.

Joulukuvastomme apuna kiireessä

Loppuvuosi on monelle kiireisintä aikaa ja joululahjan valitseminen ei silloin ole välttämättä aina päällimmäisenä mielessä. Tätä helpottaaksemme, olemme tänäkin vuonna kasanneet Joulun parhaat yrityslahjat yhtien kansien väliin. Joulukuvastostamme löytyy laajavalikoima erilaisia lahjaideoita laadukkaista keittiövälineistä, rentouttaviin saunahetkiin sekä maittaviin herkkusetteihin. Oli lahjan saaja sitten nainen tai mies, nuori tai vanhempi niin kuvastostamme löytyy varmasti oikea lahja juuri Sinun tarpeisiin. Tutustu Joulukuvastoomme alta.

Joululahjojen aika on NYT!

Joululahjojen hankinta kannattaa aloittaa ajoissa. Jos joululahjojen suunnittelu ja hankinta jätetään liian lähelle joulua, tarkoittaa se sitä että lahjavalikoima on myös huomattavasti pienempi. Mitä aikaisemmin lahjat hankitaan, sitä suurempi on myös valikoima. Kun joululahjat suunnitellaan ajoissa, se voi myös olla mukavaa. Sillä silloin voi kunnolla miettiä sitä, että millä tavalla haluaa muistaa yritykselle tärkeitä henkilöitä. 

Me autamme Sinua

Jos kuvaston tuotteista ei kuitenkaan löydy juuri etsimääsi tuotetta, niin ole yhteydessä myyntiimme. Me myynnin henkilöt olemme täällä juuri Sinua varten auttamassa ja opastamassa joululahjojen valinnassa. Meiltä saat apua joululahjojen suunnittelusta toimitukseen saakka. Me autamme joululahjojen suunnittelussa, pakkaamme kaikki paketit valmiiksi sekä toimitamme ne tarvittaessa sovittuna ajankohtana toimituslistan mukaan.


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!