Vahvista brändiäsi!

Työntekijät ovat yrityksen ikkuna!

Työntekijät edustavat yritystä niin työpaikalla, ruokatauolla kuin työmatkoillakin. Tämän vuoksi on yhtenäinen ja johdonmukainen työvaatetus on tärkeä osa yrityksen brändiä ja imagoa. Yhtenäinen pukeutuminen lisää myös työntekijöiden keskuudessa yhteenkuuluvuutta. 

Mallisto josta löytyy jokaiselle

Printer mallistossa on laajavalikoima erilaisia tuotteita T-paidoista, takkeihin sekä jopa kauluspaitoihin. Kaikista tuotteista on saatavilla vähintään seitsemän väriä, jotka kulkevat koko malliston läpi. Malliston pääväreinä toimivat: punainen, tummansininen, kirkkaansininen, vihreä, musta, harmaa sekä valkoinen. Kattavan värivalikoiman lisäksi mallistossa on erittäin laaja kokovalikoima. Kokoja on saatavana XS –koosta aina 5XL –kokoon saakka.

Viimeistele yksityiskohdilla

Viimeistele tuotteet vaihdettavilla yksityiskohdilla kuten napeilla, vetoketjun vetimillä sekä kiristysnyörien stoppereilla. Tuotteissa on vakiona valittu paitaan sopivat yksityiskohdat, mutta vaihtamalla ne esimerkiksi logon väreihin saat tuotteesta kokonaisuuden, mikä sopii brändiisi täydellisesti!


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!