Esittelyssä: Suomi Design – KOLO Sauna

Valikoimamme uutuus brändi KOLO Sauna

Sauna ei ole suomalaiselle vain paikka jossa puhdistautua, vaan vuosituhansien ajan se on ollut osa suomalaisuutta. Saunoja Suomesta löytyy lähes 3 miljoonaa. Se kertoo kaiken oleellisen suomalaisesta saunakulttuurista. Vuodesta 2016 on KOLOn missiona ollut jalkauttaa tämä kulttuuri kaikkialle maailmaan, kiulu ja kauha kerrallaan. Samasta tavoitteesta kertoo brändin slogan: KOLO – From the Home of Sauna.

KOLOt on suunniteltu Suomessa ja niillä on Design from Finland merkki.

KOLOn yksinkertaisen tyylikäs muotokieli sopii lähes jokaiseen saunaan. Omien sanojensa mukaan, kiulu + kauha on saatavilla kaikissa väreissä eli mustana ja valkoisena. KOLOn tunnetuin parivaljakko Kiulu + Kauha tukevat toisiaan. Muotoilussa rei´illä ja urilla on tarkoituksensa. Kauha toimii löylykiulun kantokahvana ja asettuu luontevasti lepäämään sen päälle. Kauhan varsi on ekologista bambua ja muut osat kestävää pulverimaalattua alumiinia. Saunasetin on suunnitellut Brita Flander.

Tuoteperhe kasvaa ja kehittyy - yksinkertaisen tyylikkäästi!

Makuja on yhtä monta kuin saunojia ja siksi KOLOn valikoimista löytyy kiulu myös niille, keiden mielestä kiulussa pitää se kahva olla ja jos kiulussa pitää olla kantokahva niin tämän yksinkertaisemmin sitä ei voi tehdä. Ehkä juuri siksi se tuntuu niin hyvältä kantaa. Kaunis ulkonäkö olikin jo silkkaa tuuria.

Saunaperheeseen kuuluu myös oleellisena osana saunamittari. Mittari, joka saunaan ripustettuna näyttää sen lämpötilan. Muuta se ei sitten teekään. Kaikki tarpeellinen on paketissa, toki yrityksen logo lasermerkattuna mittariin viimeistelee tyylin.

KOLOn kauhalla se vasta hieno rooli onkin. Kauhaa voisi kutsua kapellimestarin tahtipuikoksi. Instrumentiksi, joka saa kiukaan kiviorkesterin sihisemään sinfonian tavoin ja kanssasaunojat vaatimaan encorea. Tai yksinkertaisesti vain löylykauhaksi. Kauhassa kuitenkin on ideaa. Yrityslahjana se toimii tyylikkäänä lämmöntuojana. Merkkauksen saa hienostuneesti lasermerkkauksella bambuvarteen. pakkausta varten kauhan saa pyöräytettyä näppärästi kahteen osaan ja osat pakattua vaikkapa lahjalaatikkoon. Huippua vai mitä!

Tuotteet toimivat yrityslahjana tai kesälahjana sellaisenaan mutta miksipä ei sujauttaisi kiuluun vaikkapa paria pyyhettä tai kauhan kaveriksi saunatuoksua. Näitä voidaan ideoida lisää yhdessä…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!