Blogi

T-paita – Kesän luottovaate!

Toukokuu on hyvässä vauhdissa ja kesä on tapahtumia täynnä. Loma-aika häämöttää ja kesätyöntekijät aloittavat työrupeamansa monella työpaikalla. Miten saattaa henkilöstä ansaitulle kesälomalle? Kuinka vastaanottaa arvokkaat kesätuuraajat mukaan työyhteisöön? Kuinka saada erottumaan kesäpuodin aurinkoinen henkilökunta asiakkaista?

Niinkin yksinkertainen ja klassinen tuote kuin t-paita toimii. T-paita on välillä menettänyt arvoaan markkinointituotteiden avaruudessa, kuitenkin hyvälaatuinen hyvin suunniteltu paita antaa hintansa monin kerroin takkaisin toimivuudellaan.

Laadukas t-paita sopii käyttötarkoitukseltaan moneen tilanteeseen.

Millainen käyttö sellainen t-paita. T-paitoja löytyy moneen eri hintaluokkaan. Huomionkiinnittäjäksi yhden päivän tapahtumalle luonnollisesti riittää edullisempikin paita. Laatua tärkeämpää tässä on oikea väri ja hyvin suunniteltu huomiota herättävä painatus.

Kahvilan tai vaikkapa kesäpuodin työvaatteena paidan taas tulee kestää hyvännäköisenä pitkään. Ekologinen ja kestävä Cottover t-paita on loistava valinta pitkäaikaiseen käyttöön.

Työvaatteena t-paita yrityksen logolla painettuna on luottotyövaate.  Oli sitten kyse kesäpuodin myyjistä, puutarhan henkilökunnasta tai raksalla työskentelevistä, yhtenäisestä vaatetuksesta henkilökunta huomataan.

Pieni muistaminen kesälomalaiselle.

Kesälahjan perinne ei kanna juuriaan kovinkaan pitkälle, sen merkitys kuitenkin on hintaansa suurempi. Pienellä eleellä kiität henkilökuntaa pitkästä talven rupeamasta ja annat lomalaiselle luvan rentoutua. T-paita hauskalla kesään tai yritykseen liittyvällä tekstillä on käyttövaate, mikä tuo myös näkyvyyttä yritykselle ja hyvän mielen saajalle.

Tämä laadukas esikutistettu kampapuuvillainen t-paita on vuosi toisensa jälkeen suosituin t-paitamallimme. Erinomainen hinta-laatu-suhde yhdessä laajan väri ja kokovalikoiman kanssa tekee tästä miltei voittamattoman. Klassikkomalli on saanut uuden mitoituksen ja on nyt leikkaukseltaan modernimpi ja kapeampi. Materiaali on 100 % rengaskehrättyä sileäpintaista puuvillaa. Paita on sivusaumaton joten myös kylkipainatukset ovat mahdollisia tähän paitaan.

Kevyt ja laadukas unisex-T-paita! Tämä paita on loistava valinta edulliseksi tapahtumapaidaksi. Paidasta löytyy 25 eri värivaihtoehtoa ja nyt uutuutena unisex -mallin ja lasten kokojen lisäksi myös naisten malli. Materiaaliltaan paita on pehmeää 145 g/m2 100% puuvillaa ja se soveltuu hyvin painatukseen.

Linkkojen lenkki tai Naisten 10? Tarvitsetko juoksuporukallesi hyvälaatuista mutta edullista tiimi-paitaa? Clique Active-T on loistava valinta kun tarvitset urheilullista tai helppohoitoista paitaa. Tekninen materiaali on silittämättä siisti ja nopeasti kuivuva, tästä syystä kätevä myös työvaatteena. Active-T löytyy suoran mallin lisäksi myös naisten leikkauksella. Paidan selässä on hengittävää birds-eye -neulosta.  

Klassinen pyöreäaukkoinen T-paita on suosikki tuote! Paidan valmistuksessa on käytetty ainoastaan 100 % ekologista puuvillaa ja sillä on Reilunkaupan sertifiointi. Cottover –mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty.

Kavennettu malli, jossa pääntiellä siisti ribbineulos. T-paitaa on saatavilla myös naisten sekä lasten malleina. Naisille sekä miehille löytyy myös v-aukkoisena. Laaja värivalikoima. Valitse kestävän kehityksen tuote ja ole mukana viemässä maailmaa vastuullisempaan suuntaan!


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!