Blogi

Rekry

Oletko Sinä uusi myyntipäällikkömme? Haemme vakituiseen työsuhteeseen idearikasta ja aktiivista myyntipäällikköä Lahteen.

Logotuote on vuodesta 2006 toiminut yritysasiakkaiden mainostuotteisiin ja yrityslahjoihin erikoistunut perheyritys Lahden Jokimaalla. Meillä pääset työskentelemään rennossa ilmapiirissä, todella vaihtelevan ja monipuolisen työn parissa. Laadukkaat tuotteet ja tuotemerkit, sekä lisänä oma maahantuonti tarjoaa hyvät työkalut menestyksekkääseen myyntiin. Saat itse suunnitella päiväsi ja tehdä työtä Sinulle omimmalla tavallasi. Lupaamme paljon työtä ja vastuuta, mutta vastapainona vapautta ja inspiroivia innostavia onnistumisia.

Myyntipäällikkönä toivomme Sinulta näyttöä pitkäaikaisesta asiakkuuksien hoitamisesta sekä tuloksellisesta B2B myynnistä. Luontaista halua ja kykyä verkostoitumiseen, sekä halua kehittää itseäsi sekä koko tiimin toimintaa. Haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä.

Tarjoamme:
-Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen.
-Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn.
-Laadukkaat tuotteet ja huippubrändit.
-Joustavat työajat ja -tavat sekä kunnon korvaus hyvin tehdystä työstä.

Odotamme:
-Oikeaa myynnillistä asennetta.
-Halua kehittyä ja kehittää.
-Perusohjelmistojen hallintaa (Outlook, Word, Excel, PowerPoint).
-Oman auton käyttömahdollisuutta.

Olemme saneet rekrytoinnin päätökseen ja uusi myyntipäällikkö on valittu.


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!