Blogi

Älä ole juro! Cottover #työvaatehaaste on meillä.

Mikä #työvaatehaaste ?

Tammikuussa starttasi 11 viikkoa kestävä #työvaatehaaste käyntiin. Meillä Logotuotteella hypättiin kyytiin pari viikkoa startin jälkeen, mutta kovalla kirillä olemme hommmassa mukana. 

Haasteen tarkoituksena on kannustaa työnantajia valitsemaan vastuullisemmin. Työvaatteiden tärkeimmiksi kriteereiksi usein mainitaan edullinen hinta ja kestävä laadukas tuote. Milloin tuote on edullinen? Kertaostoksen kappalehintaa tuijottaen ei voi edullisuudesta vielä puhua. Pitkässä juoksussa, kun tuote kestää pesukertoja ja pysyy käyttökelpoisena pitkään, voidaan laskea säästöä monellakin tapaa. 

Mitä pidempään tuotetta käytetään, sen edullisempi siitä tulee. Ajan säästöä hankinnoissa, kun voidaan jättää hankintakierroksia väliin. Ja se ekologisuus! Cottover -profiilivaatteet täyttää Joutsenmerkin tiukat ympäristö-, terveys- ja laatuvaatimukset. Materiaalissa käytetty polyester on kierrätetty vanhoista PET-juomapulloista. Puuvilla on viljelty ilman kemiallisia lannoitteita eikä valmistuksessa käytetä haitallisia kemikaaleja. Näistä säästöt ja edullisuus syntyy. Cottover on todellinen kestävän kehityksen profiilivaatemallisto. 

Kampanjan aikana haasteen vastaanottaneilla yrityksillä on mahdollisuus saada ilmaista näkyvyyttä #työvaatehaaste -kampanjasivulla. Sivuille saat pienen esittelyn yrityksestä ja miksi valitsitte kestävän kehityksen työvaatteet. Tai vaikkapa kuva tiimistä uudet Cottover-työvaatteet päällä! Kampanja kestää 11 viikkoa, mutta sivusto on auki koko vuoden 2019.

Iloa ja väriä!

Cottoverin yksi etu muiden lisäksi on kattava värivalikoima, mikä kantaa läpi koko malliston. Koko mallisto kulkee samoissa väreissä, valitsit sitten t-paidan, pipon, kangaskassin tai minkä tahansa Cottover tuotteen.

Tarjoamme kampanjan aikana tehtyihin Cottover -malliston t-paitoihin 1-väripainatuksen veloituksetta.

Edun saa minimissään 50 kpl:n erälle. Aloituskulu 45 €.


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!