Blogi

Uusi ilme!

Vuosi 2019 on aloitettu meillä Logotuotteella muutoksin. Suurinpana uudet upeat kotisivumme! Kasvoillamme on sama iloinen ilme, mutta nyt päivitettynä myös kotisivuillemme, sekä kaikkeen, mikä tulee näkymään meiltä Teille. 

Kotisivujen uudistus lähti liikkeelle tarpeesta selkeyttää toimintaamme. Pääperiaatteenamme on aina ollut tehdä asiat Teille asiakkaille helpoksi, uudet sivut on rakennettu tukemaan tätä. Sivujen rakenne on helppokäyttöinen ja selkeä. Tuotevalikoimasta olemme valinneet esille kattavan mutta valikoidun valikoiman suosittuja tuotteita, tämä palvelee niin meitä kuin teitäkin. Yksinkertaistamalla saamme vaihtelua perusvalikoimaamme  ja lisäksi tarjolla on aina ajankohtaisimmat tuotteet. Sivujen ajatuksena on antaa inspiraatioita ja herättää ideoita. 

Haluamme jatkossakin palvella  jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti, ideoista jalostamme yhdessä ne parhaimmat ratkaisut tarpeisiinne!

Uutta valikoimassa!

Olemme selkeyttäneet valikoimaamme vastaamaan siihen palautteeseen, mitä olemme saaneet Teiltä asiakkailta. Selkeämpi valikoima niin näyttelyssä kuin verkkosivuillamme, auttaa meitä paremmin esittelemään laajan valikoimamme ajankohtaisia herkkuja! Laadukkaat tuotteet, kotimaisuus ja lähellä tuotetut paikalliset tuotteet ovat meille tärkeitä kriteerejä, näitä haluamme kehittää valikoimassamme jatkossakin.

Uudistamme valikoimaamme jatkuvasti. Mikäli Sinulla on tiedossa hyvä tuote, vinkkaa siitä meille!

Uutta myös uutiskirjeissämme!

Sivuillamme logotuote.fi/blogi kirjoittelemme kuukausittain ajankohtaisista aiheista. Tulemme uutiskirjeissämme seuraamaan näitä blogipostauksia. Postauksissa perehdymme alaan liittyviin aiheisiin, teemme tuote-esittelyitä uutuuksista sekä kerromme ajankohtaisista aiheista. Saat tietoa kirjeissä mm. tehdastilauksien ennakkotilauksista ja on uutiskirjeiden tilaajille luvassa rahan arvoisia etujakin.

Ensimmäisessä blogipostauksessa esittelemme tammikuussa alkaneen 11 viikkoa kestävän ÄLÄ OLE JURO -kampanjan. Kampanja näkyy vahvasti myös somessa.  Älä siis jurota vaan seuraa meitä!


tehdään yhdessä
hyvät kaupat

Liity uutiskirjeemme seuraajaksi niin saat ajankohtaista tietoa ja ideoita markkinointisi tueksi!